001 mulder.jpg

Geschiedenis

Opgericht op 1 november 1959 als groothandel in sanitair, ijzerwaren gereedschappen en dakbedekking door Dhr. Teunis Mulder als eenmansbedrijf werkend onder de fa. T. Mulder.

De heer T. Mulder overleed in 1973, waarna het bedrijf is voortgezet door de heren T. Jeroense en T. Mulder jr.

In 1978 hebben de heren nadat zij het bedrijf van de familie hadden gekocht dit omgezet in een besloten vennootschap waardoor ieder 50% van de aandelen in het bezit kreeg.

Het bedrijf was destijds gevestigd aan de Bergstraat 72-74 te Rotterdam Noord.

Door de groei van het bedrijf, besloten de heren Jeroense en Mulder om in 1984 te verhuizen naar een nieuwbouw pand gelegen op het bedrijven terrein Veilingweg 18-20 Rotterdam.

In 1990 bood de heer T. Mulder jr om gezondheidsredenen zijn aandelen ter overname aan, hierdoor kreeg de heer T. Jeroense 100% van de aandelen in zijn bezit.

In 1993 is T. Mulder Rotterdam b.v. ondergebracht in moedermaatschappij T. Jeroense Exploitatie b.v. met daarboven een beheermaatschappij T.Jeroense beheer b.v.

Gelijktijdig werd door de zoon de heer W.J. Jeroense een b.v. opgericht te weten W.J. Jeroense beheer b.v.

Daardoor kon de zoon Hans Jeroense in 5 jaar tijd de aandelen van zijn vader Ton Jeroense overnemen.

In mei 1998, heeft de heer Ton Jeroense zijn aandelen in T. Jeroense Exploitatie en T. Jeroense Beheer b.v. verkocht aan W.J. Jeroense beheer b.v.

Hierdoor werd Hans als derde generatie directeur eigenaar van T. Jeroense exploitatie b.v. met als werkmaatschappij T. Mulder Rotterdam b.v.

In september 2002, trad de heer Peter van Oosten in dienst als verkoopleider en heeft met P.A.J. van Oosten Beheer , sinds januari 2008 aandelen in T. Mulder Rotterdam b.v.

Deze twee heren vormen de directie van T. Mulder Rotterdam b.v.

In middels is het bedrijf gegroeid naar 23 medewerkers en is het assortiment in de totale breedte uitgebreid met o.a.zaken als centrale verwarming en toebehoren, airconditioning ,bedrijfskleding klimmaterialen en valbeveiligingen.

Verder doet het ons deugd ook een stukje toekomst bij de geschiedenis te mogen schrijven en dat is dat de 4 egeneratie in de persoon van Stefan Jeroense, inmiddels bij ons in dienst is getreden met het uiteindelijke streven het bedrijf in de toekomst over te nemen en voort te zetten.

Meer dan vijftig jaar T. Mulder